Planera ett företagsevent

Att planera ett företagsevent eller konferens innebär en del jobb innan man startar upp eventet. Det kan vara bra att som företag sätta ihop en arbetsgrupp som håller i trådarna. Mycket beror i vilken omfattning konferensen ska vara.

Det finns som sagt en del att tänka på i planeringen. Ska man ha konferensen på hemmaplan eller ska man åka iväg till något annat ställe. Det finns fördelar med båda och det gäller att ta reda på hur besökarna vill ha det. Det är också viktigt att veta vilka man ska bjuda in till företagseventet. Vad ska tas upp under konferens och ska man boka externa föreläsare.

Det gäller att vara ute i god tid med allt. Bokning av lokaler, bjuda in gäster, boka föreläsare ja, listan kan göra lång. Det är precis vad ni ska göra till en början. Gör en lista på saker som ska göras. Då kan ni bocka av allt eftersom saker blir gjorda. Som företagsledning och chef så gäller det att delegera ut uppgifter till andra i företaget. Alla blir lika viktigt så att det blir en lyckad konferens

Lycka till med ert företagsevent eller konferensens.