Tips för konferensresa utomlands

En konferens har mycket att erbjuda, både som affärsnytta och ren underhållning. Många företag håller åtminstone en konferens om året där hela företaget, eller en viss avdelning, ger sig iväg och planerar för framtiden. En del väljer att hålla dessa konferenser utomlands. Om det låter lockande kommer här ett förslag på destinationer.

London

London ligger väldigt nära och praktiskt till. Från Stockholm tar man sig till London på strax under tre timmar när man väl är uppe i luften. Staden har mycket att erbjuda när det kommer till företag som är ute efter konferenslokaler och allt annat runtikring. Man kan också boka speciella paket där man kombinerar konferens med en Premier League-match.

Istanbul

Istanbul är faktiskt en av de vanligare konferensdestinationerna. Detta är en stad fylld av både historik och modernitet. Många som reser hit på konferens tar åtminstone en dag ut till den gamla stadsdelen för att se platser som Haga Sofia, Blå Moskén, Topkapi Palatset med mera. Med så många sevärdheter tätt inpå varandra kan en dag här bjuda på mängder av fantastiska upplevelser.

Abu Dhabi

Abu Dhabi är också ett populärt alternativ. Det har bland annat sagts att det är en mer genuin och prisvärd upplevelse än att besöka Dubai. I staden kan man hitta gott om konferenshotell och det finns alltid lyxigare alternativ om man har pengarna att spendera. I Abu Dhabi kommer man inte ha några problem alls att hitta spännande och exklusiva upplevelser efter arbetsdagen är över. Men att välja bland det stora utbudet kan visa sig vara en utmaning.

Berlin

Berlin ligger  ännu närmare än London och hit tar man sig på bara omkring en och en halv timme. Staden är riktigt prisvärd och ett utmärk val för både korta och längre konferensresor. Med alla de restauranger, krogar och barer Berlin har att erbjuda kommer man inte ha några problem att hitta både god mat och dryck för att avsluta dagen.